Idag är en väldigt bra dag då vi fick väldigt glada besked!
Amazing Selma’s Love Me Tender ”Lovis” klarade idag lämplighetstestet för att bli assistanshund! Omdömdet hon fick var att hon var väl lämpad för uppgiften och nu är nästa steg att klara examineringen!
Åsa, Micke, Lovis och hela familjen Ohlsson/Norgren. Vi kan inte med ord beskriva hur stolta och glada vi är. Det har varit en lång resa. Resan med Lovis var ju inte alls tänkt från början då Mollie gick bort precis när hon var färdigexaminerad assistanshund. Hur ni kände att ni var tvungna att öppna era hjärtan för en ny liten ulltuss och börja om arbetet. Hur Lovis kom in i era liv som en liten virvelvind men som har blivit en cool och otroligt härlig tjej.
Det var väl det vi visste – att Fröken Lila var tjejen som var lämpad för uppgiften!
Nu håller vi tummarna för framtiden och ser med stolthet och spänning fram mot nästa steg, vi tror på er och har alltid gjort det!
Vi vill också passa på att tacka Nykvarns hundhall och Ninni som gjorde det möjligt för Lovis att få komma med på årets första BPH den 7 april. Det möjliggjorde dagens lämplighetstest. Tack, tack, tack!

Jag och Helena var, såklart, med den dagen och filmade när Lovis gick BPH-banan:
https://youtu.be/uB-d6Nw1GO8

//Sofia