Det har inte blivit så mycket bad hittills men häromdagen gav vi oss iväg till havet. Agnes har verkligen visat att hon är en riktig vattenhund, hon vill vara i och simma heeeela tiden även om hennes simteknik inte är den bästa. Hon sprattlar och far med framtassarna men övning ger nog färdighet så hon kan nog ta simborgarmärket inom en snar framtid smiley.

Agnes har förresten bott hos oss på heltid sedan några veckor tillbaka pga att hennes mattes allergi förvärrades av att familjen redan har Agnes mamma Elsa. De vågade inte chansa på att det skulle bli bättre när Agnes väl tappat sin valppäls, som är mer allergen än vuxenpälsen.

Alice slänger sig ut i vattnet smiley!

Maya och Sofia simmar tillsammans!

Bella apporterar pinnen!

Selmas tur att hämta pinnen!

Även hemma kan man jobba i vatten. Vi har köpt en sandlåda i plast som vi har fyllt med vatten. Där kan hundarna träna på att doppa huvudet och plocka upp köttbullebitar som ligger på botten smiley.

Vatten är livet (i alla fall för vissa smiley)!

// Helena