För 16 år sen, på självaste påskafton föddes vår första kull, A-kullen. Den allra första valpen som föddes var en otroligt vacker svart tik med vitt på bröstet, tassarna och mjölkhaka. Det var vår älskade Maya som föddes. Idag är det ingen i A-kullen som är i livet längre men vi tänker på dom och minns dom med glädje. Flera stycken blev mer än 13 år och några lyckades bli hela 14 år. Vi saknar vår älskade Maya otroligt mycket. Det går inte en dag utan att jag (Sofia) tänker på henne. Hon fattas mig varje dag men jag är också så otroligt glad att jag fick ha henne i mitt liv i 13 år 7 månader och 1 vecka. Jag önskar så att himlen hade besökstider för då hade det varit henne som jag hade velat besöka. Maya var min ”Once-in-a-lifetime-hund” och livet utan henne kommer aldrig bli detsamma. Vi tänker också på Milton, Figo, Akilles, Vincent, Zumi och Ditte!

//Sofia