Jag nästan spricker av stolhet smiley ! 6 av ”våra” valpar (som inte är så små längre, som ni vet) har varit på inofficiell utställning i Uppsala och det gick så bra. Trots att alla, utom Sofia och jag, var nybörjare var alla superduperduktiga (4- och 2-bentingar).

Kanske bäst att börja från början: När vi kom till Uppsala vräkte regnet ner och inte hade vi varit förutseende nog att ta med regnkläder till varken vovvarna eller oss (”Det regnade ju inte när vi lämnade Nynäshamn”…. hur korkad får man vara???? Kolla vädernyheterna nästan gång, kanske!!!!). Vi blev visade till en parkering som låg lååångt från utställningsplatsen (Jälla ridhus). Dessutom var det inte skyltat så vi irrade bort oss en bra bit, tillsammans med andra utställare, innan vi hittade rätt. Ni kan tro att vi, hundar som människor, var rejält blöta när vi väl kom fram….. hundarna som var så snygga imorse smiley.

Först ut var hanarna: Amazing Selma’s African Masaj (Vincent), Amazing Selma’s Akilles Minos (Akilles), Amazing Selma’s American Mohawk (Figo) och Amazing Selma’s Arabian Milton (Milton). Alla grabbarna fick superfin kritik och placeringen blev:
1:a med Hp Vincent
2:a med Hp Milton
3:a Akilles
4:a Figo

Därefter tikarna: Amazing Selma’s Aztekian Maya (Maya) och Amazing Selma’s Azumi Maori (Zumi). Även tjejerna fick superfin kritik och placeringen blev:
1:a med Hp Maya
2:a med Hp Zumi

Vincent blev BIR (bäst i rasen) och Maya blev BIM (bäst i motsatt kön) smiley!!!!!

Vi ställde även Selma och Alice och där blev, äntligen, Alice placerad 1:a med Hp och Selma kom 2:a med Hp. Eftersom inga hanar deltog i öppen klass blev Alice även BIR, hurra, hurra, hurra!!!!!!

Sofia, du är skiiiiitduktig på att visa våra ”tjejer”… med Maya är det bara att gå ut hårt och öka!!!!!!

Tack alla underbara ägare till Alice-barnen, gissar att era vovvar sover sött efter dagens evenemang…..

// Helena

P.S. Vi väntade inte på BIS-finalen för vi var så nöjda och glada med dagen så vi ”gav upp”. D.S.

(Jättesvårt att få bra bildkvalité inomhus.)

Blog Image

Hanhundarna inne i ringen!

Blog Image

Vincent och jag i ringen.

Blog Image

Annika (i röd tröja) med Figo och Mimmi med Milton

Blog Image

Anna med Akilles

Blog Image

Lillan med Zumi

Blog Image

Titta vilka fina rosetter! Vincent BIR-valp och Maya BIM-valp.

Blog Image

Alice BIR smiley!

Blog Image

Maya BIM-valp (synd att det är så svårt att fota en svart hund).