Ja, nu är det inte mig och Peter jag tänker på, även om Fredrik (den 17-åriga sonen) kan tycka att vi är enormt pinsamma ibland….vilket jag inte kan förstå smiley.

Nä, nu är det ”systrarna Juckers” jag pratar om. Det är inte så liiite pinsamt när Selma och Alice står högst upp på trappan vid ytterdörren och Selma rider på Alice eller ute i trädgården eller på skogspromenaden eller, framför allt, på koppelpromenaden genom stan smiley och speciellt om vi stannar för att prata med någon, då bara måååste dom passa på.
Fy, för hormonstinna tikar…..Selma är skendräktig och Alice höglöper…. det är värsta tänkbara scenariot. Selma är i normala fall (utan en kropp full med hormoner) väldigt förtjust i sin syster men nu är hon helt hopplöst kär i Alice. Det är tur att det inte är så många dagar per år som det inträffar men det är fullt tillräckligt för att skapa irritation i familjen. Jag måste säga till på skarpen för att dom ska lugna ner sig för de är lika ”goda kålsupar” båda två.

Jag är övertygad om att om Selma varit människa hade hon varit med på Pridefestivalen för hon tycker helt klart mer om tjejer än killar.

// Helena

Blog Image

Här en bild från november -07. Trots allt är de helt underbara smiley !