Imorgon fyller U-kullen hela 8 veckor och är då redo för att flytta från oss! Många frågar oss hur det känns när valparna börjar flytta från oss och vi svarar alltid ”den första kullen var fruktansvärd, vi grät så mycket. Ingen kunde ju ta hand om valparna på samma sätt som vi!?” Sen insåg vi att jo, hittar man rätt familjer så får valparna det fantastiskt och det går bra! De senaste dagarna har valparna börjat bita lite i Ludwig när han är inne hos dom så nu ska det bli skönt när livet återgår till det ”normala”.
Det värmer verkligen i hjärtat vilka underbara familjer som valparna kommer flytta till. Alla är verkligen så efterlängtade och all tid och fokus kommer hamna på dom, precis det som valparna önskar!
I och med att det nu kommer vara fullt upp så kommer därför 8-veckorsbilderna redan idag. De sista bilderna…. När valparna är ett år vill vi alltid ha en bild på dom så om 10 månader kommer ni kunna se hur dom ser ut som vuxna!

Tage 4615 gram
Jonte 4840 gram
Afonos 4300 gram
Freya 4685 gram
Elvis 5390 gram
Puck 4750 gram
Yello 4995 gram
Unna 3525 gram
Ture 4825 gram

//Kennelmamma Sofia