Oj så skoj valparna tycker att det är att komma ut! Nu har dom kunnat vara ute en stund flera dagar och första förvåningen över att världen var mycket större än vad dom trodde har lagt sig. Nu när dom kommer ut så är det fullt ös och dom leker och busar med varandra. I och med att det fortfarande är kallt ute så blir stunderna inte så långa men vi är glada för att dom har kunnat komma ut och att vädret har tillåtit det. Regnar det eller snöar det så är det inte så lockande att ta ut dom.

Det är en otroligt trevlig kull som snart ska flytta från oss. Visst att dom kan bitas men fortfarande så kan vi sitta hos dom utan att känna att vi måste gå därifrån för att dom bits så mycket (har hänt genom åren med andra kullar). Dessutom så är dom inte på och biter på Ludwig och Alicia vilket är fantastiskt! Dom är väldigt lika mamma Saga och gillar att sitta i knät och pussas och gosa. Hon är ju flockens gosiga nallebjörn och hennes pussar är vida kända!
Nu börjar slutspurten på vår tid med U-kullen!
//Kennelmamma Sofia