Fredag igen… Har veckan något annat än måndagar och fredagar?! Nu är Ludwig hämtad från förskolan och vi passar på med lite valpmys innan det är dags för att gå hem till familjen Ekström/Dahlin för fredagsmys.
I princip varje dag så hälsar Ludwig på valparna efter förskolan och han har verkligen haft ett intresse för valpar hela sitt liv. Den här bilden dök upp i mitt minne på Facebook idag:

Ludwig med valparna ur S-kullen. Här var han 7 månader gammal.

Här kommer lite precis nytagna bilder från valplivet i det Ekströmska-huset:

Kennelflickan sitter tryggt i sin stol i köket och helt otroligt så låter dom henne vara (vissa kullar har inte alls kunnat låta bli att bita på Ludwigs fötter när han suttit i den).
Men man kan leka under stolen!
Alma är inne hos valparna!
Minstingen Tyra tycker det är kul att leka med valparna!
Mamma Saga ser valparna mest som mat (även om hon nu inte ger di lika ofta). Hon är väldigt omhändertagande och vill pyssla med dom. Ibland får man passa på när man står på andra sidan skivan.

Snart kommer lugnet infinna sig och barnen följer med mig hem men det är verkligen kul att få uppleva valparna tillsammans med barnen och hur vana både barn och valpar är vid oväntade ljud och olika störningsmoment. Sen barnen kom in i familjen så valparna som föds nu fått erfarenheter som tidigare kullar inte fick.

Så med det önskar vi er en trevlig helg. Här skiner faktiskt solen mot en klarblå himmel och våren känns inte alltför avlägsen!

//Kennelmamma Sofia