Saga har nu ibland börjat ge valparna di medan hon står upp, måste ju vara hundarnas Drive through?! Det börjar med andra ord blir trångt vid brösten när hon ligger ner och från att ha varit en liten hög med valpar när dom kom ut så får dom knappt plats allihopa!

Valparna börjar även äta mer och mer valpfoder. Än så är det fortfarande uppblött men om någon vecka kommer dom även få börja testa torrt.

Den här veckan har Ludwig varit hemma pga en kraftig förkylning så det har blivit väldigt mycket valpgos, till hans stora glädje!

Valparna växer så det knakar och utvecklas för varje dag som går! Det är så häftigt att få se dom här små individerna utvecklas. Och vi njuter av tiden vi får ha dom hos oss. Helena och jag (Sofia) pratade om det häromdagen att just nu njuter vi lite extra för vi vet att det nu kommer dröja tills vi har nästa kull. Det är förmodligen 2026 som nästa kull kommer springa runt i huset och då är det Tyra som ska bli mamma.
Det är fortfarande en av grabbarna som söker efter rätt hem. Tänk att det är någon som inte vet om att just den familjen kommer få tillbringa livet med världens härligaste kille! Kanske är det just du och din familj?!
Vi önskar er alla en härlig helg! I Nynäshamn har vi snöstorm just nu (från barmark i början på veckan…)…

//Kennelmamma Sofia