På måndag är valparna 4 veckor gamla och än har inte rätt familj hört av sig om den sista hanen.
En av pojkarna letar efter rätt hem att flytta till i mars.
Än är det inte bestämt vem av gossarna nedan det är (vi vill se hur dom utvecklas för att kunna matcha familj med valp).
Vi upplever kullen som en väldigt trevlig och harmonisk kull. Det här är kull 22 som föds hos oss. Vi brukar säga att oftast så skiljer sig kullarna mer åt än individerna i kullen. Dvs att valparna i en kull brukar vara väldigt lika varandra med liknande drag (personlighetsmässigt). Hittills upplever vi den här kullen vara väldigt lik vår I-kull (där mormor Doris tillhör). I-kullen är hittills vår absolut enklaste kull. Sociala och enkla att ha att göra med både hos oss och sen för familjerna.
Vi får väl se om kullen fortsätter vara lika I-kullen men hittills är dom det genom att vara väldigt tysta (vissa kullar låter redan i den här åldern väldigt mycket när dom leker). Kanske kommer dom att börja bitas hårt när tänderna kommer fram men vi har haft kullar som tidigt tagit hårda tag i oss utan att dom haft tänder i munnen. I-kullen var dom som tidigt studerade saker tex kunde dom med intresse sitta och kolla vad som hände på tvn, redan nu är det två av valparna som har uppmärksammat och kollat på tvn på kvällen när Helena och Peter suttit hos dom.

Herr Grå tittar på Antikrundan

Hur som haver så blir valparna väldigt vana vid barn också med en liten kennelpojke som vill klappa på dom varje dag (och en kennelflicka som är måttligt intresserad).
Om ni är intresserad av en av pojkarna så är ni välkomna att kontakta Helena: 070-6429716 eller mejla amazingselmas@hotmail.com

//Kennelmamma Sofia