Finare kennelpojke än Ludwig 3,5 år får man leta efter. Han har ett så mjukt och fint handlag med valparna och det första han säger till mamma Sofia varje morgon är att han vill klappa valparna. Eftersom vi bor så nära varandra (det tar bara någon minut att gå mellan våra hus) och familjedaghemmet Lilla Snigeln som Ludwig går på ligger 2 hus bort åt andra hållet så det är naturligt att Ludwig nästan varje dag kommer hit efter förskolan. Lillasyster Alicia är än så länge inte lika mjuk med sina händer utan kan gärna nypa tag i saker så hon får inte klappa valparna.

Lyckan lyser i Ludwigs ögon när han får sitta hos valparna 🥰

Givetvis är alltid någon av oss vuxna med när Ludwig är hos valparna och givetvis skulle vi inte låta honom vara där om det stressade Saga men hon känner sig helt trygg med att han inte skadar hennes barn. Saga har tagit på sig rollen som nanny till Ludwig och Alicia så hon ser dom som sina ”valpar” också.

Nu har valparna inte bara en sovkammare utan de har även fått ett vardagsrum 😊

Ju mer rörliga de blir desto större utrymme kommer de behöva och vi märker tydligt hur de utvecklas när de får mer att upptäcka.

// kennelmamma Helena

P.S. Vi fortsätter söka efter någon som är intresserade av en hane! D.S.