Idag fyller valpisarna hela två veckor och dom växer och frodas!
Det är fortfarande en hanvalp som inte har ett hem än (det är inte klart vem det är) så är ni intresserade av en valp från oss, kan ta emot en valp under vecka 10 och har läst på om våra förväntningar är ni välkomna att höra av er och berätta mer om er! Antingen till Helena: 070-6429716 eller per mejl amazingselmas@hotmail.com

Nu har nästan alla valparna öppnat ögonen. Saga har börjat lämna valparna lite längre stunder och igår fick hon sin första schamponering efter att valparna föddes. Hon riktigt njöt av att få bli ompysslad och tyckte att det var så mysigt!

Herr Blå – 790 gram
Herr Brun – 830 gram
Herr Ljusblå – 830 gram
Fröken Rosa – 830 gram
Herr Svart – 910 gram
Herr Grå – 812 gram
Herr Gul – 860 gram
Fröken Lila – 619 gram
Herr Orange – 929 gram

//Sofia