Jag tror att det på bilderna på Ludwig verkligen lyser igenom hur mycket han älskar valparna! Han har pratat enda sen vi parade Saga om hennes valpar i magen. När jag ringde till honom och berättade att valparna var här (han var hemma och sov med Micke den natten) så slängde han på sig kläderna och kom springandes över till mormor.

Ludwigs intresse för valparna har funnits där från första stund. Han kollade nyfiket som 1,5 månaders bebis på R-kullen (som föddes när han var 1 månad). Han fullkomligt älskade att vara i valplådan och klappa valparna i S-kullen (som föddes när han var 6 månader). Här på bilden är han nästan 7 månader. Han har alltid varit så försiktig när han har klappat på valparna.
När T-kullen föddes var han 2 år och hans pedagog på förskolan berättade om hur det var första gången som Ludwig verkligen hade något som han ville berätta för allt och alla. Han berättade om ”Bibbi” (som han kallade valparna för).

Alicia är inte alls lika intresserad. Hon har fått klappa och kolla på dom men hon tycker annat är intressant. Kanske kommer hon att tycka om valpar när hon blir äldre men hennes storebror har något helt speciellt inom sig när det kommer till valpar (och bebisar för dom älskar han också) ❤️

//Sofia