Tänk att det är lika fascinerande varje gång att ena stunden är valparna i magen för att i nästa vara utanför magen och vara så självklara! När valparna väl börjar resa sig upp så kommer deras vita tecken att synas mer. Det är kul att det blev lite vita tecken, det underlättar för oss att kunna se vem som är vem. Det är bara Herr Grå som är helt svart och Herr Gul har så lite vitt på bröstet så det kommer inte synas när pälsen börjar växa. Här kommer lite bilder från valplådan istället där man kan se lite mer hur de ser ut.

Små vita tecken på baktassar och en liten vit svanstipp
Herr Ljusblå har lite vitt upp på nosen och huvudet (som inte kommer synas alls när han blir vuxen men hans mjölkhaka kommer han ha kvar).
Fröken Rosa har vitt på bröstet och vita tassar
Små söta baktassar. Ser ni hur trampdynan är rosa på ena sidan och svart på andra? När valpen blir vuxen så kommer trampdynorna vara svarta och piggmenterade.
Fröken Lila har lite mer vitt än Fröken Rosa. Hon är även lite rosa på nosen (så ser dom ut när dom har vita tecken upp i ansiktet). Nosen kommer börja piggmentera sig under de kommande veckorna och när hon är 8 veckor kommer nosen vara svart.
Små vita tecken på Herr Orange
Herr Svart är ensam om att ha en liten vit rand i nacken
Herr Brun ser väldigt svart ut men har en liten vit fläck på bröstet!

Det händer att valparna tappar sina resårband runt nacken och är det flera som tappat (vilket främst sker på natten när den som ligger bredvid Saga inte är vaken hela tiden) då är det väldigt bra att ha små vita tecken för att kunna se vem som är vem.

//Sofia