Efter ultraljudet (tur att vi hann med det) så har vi fått den största sjukstugan i mannaminne. I onsdags insjuknade Ludwig och sen har vi andra följt efter i vad vi tror är covid. Vi har inga test hemma så vi kan inte säga med säkerhet men det är den konstigaste influensan/förkylningen där febern går upp och ner hela tiden, hosta och ont i kroppen. Saga och Nemi får vara hemma hos Helena och Peter just nu, även om Helena och Peter också är sjuka så blir det lugnast för tjejerna när barnen är dåliga.
Om det är någon som mejlar oss den närmaste tiden kan det därför ta någon/några dagar innan ni får svar, vi försöker bara ta oss igenom dag för dag just nu.
Bjuder tills vidare på en bild på Saga när hon var 8 veckor gammal (oj så tacksamma vi är för att vi inte har nyfödda valpar i huset just nu):

//Sofia