Delar av familjen är iväg till vår stuga på en liten minisemester. Ludwig är därför ledig från förskolan och tjejerna (dvs hundarna, som vi kallar för tjejerna) njuter av att kunna springa på den stora tomten.
Här laddar vi batterierna och kan hitta på roliga sökaktiviteter med tjejerna. Hösten har verkligen kommit med besked. Från att ha varit en varm september så slog kylan till nu i oktober.
Bjuder på lite härliga springbilder på tjejerna från när vi gjorde aktiviteter idag:

Tyra
Alma
Saga
Doris
Nemi
Passar även på att ta lite fina bilder på dom 2-benta barnen!
Alicia har hunnit nu bli hela 6,5 månad. Tiden flyger iväg och kan krypa och har börjat ställa sig upp mot saker (Ludwig kunde inte ens rulla runt från rygg till mage när han var i samma ålder).
Och så här stor är Ludwig! 3 år gammal, kan allting själv om du frågar honom. Verkligen världens finaste storebror. Han älskar sin syster mer än något annat. Finns vid hennes sida alltid och lugnar henne när hon blir ledsen.
Så här gulliga var dom igår när vi åkte ut till stugan. Höll varandra i handen!
När man inte får plats med dubbelvagnen i bilen (lite många hundar och barn) så får Alicia hänga på magen när Ludwig inte orkar gå.
Hundar och barn, sida vid sida. För oss är det viktigt att hundarna känner sig trygga med barnen och att dom vet att dom får vara ifred om dom vill vara det. Det är lika viktigt att barnen är snälla mot hundarna som att hundarna ska vara snälla mot barnen!
Ludwig, världens starkaste (och snällaste) kille!

Ja, en liten inblick i vårt liv! Hoppas ni alla får en fin vecka tillsammans med era nära och kära!
//Sofia