Nu är semestrarna över för båda Peter och Micke vilket innebär att våra liv återgår till det vanliga. Dessutom ska vi komma in i rutinerna med att få ihop livet med båda Ludwig och Alicia. Alicia är ju nu 4,5 månad och vi börjar lära känna henne mer och mer. Ludwig har nu under sommaren också fyllt hela 3 år och är världens härligaste kille.

Tjejerna (dvs Nemi, Doris, Saga, Alma och Tyra) har tagit livet med ro över att familjen har utökats. Vi hjälps alla åt så att Saga och Nemi ska få roliga liv trots att de bor med små barn. Så ibland får som hänga med på långpromenader med Helena och Peter och ibland får dom vara hemma hos dom om det blir lite rörigt hemma. När Saga är skendräktig tycker hon att det är lite jobbigt om någon av barnen blir ledsna så då är det lugnast för henne att komma bort någon dag. Men dom är ändå så fantastiskt coola våra tjejer. Det är så många familjer som vi har träffat nu under sommaren som har påtalat hur coola tjejerna är och hur lugna dom är med barn (sånt värmer i hjärtat med tanke på att det bara har funnits barn i vår familj i 3 år).

Vi är ju en ”vanlig” familj som lever ett vanligt familjeliv där vi försöker få ihop livspusslet. Nu är det snart 1 år sen vi hade en kull senast och vi valde att avvakta med nästa kull just för att familjen skulle utökas med en liten 2-bent medlem.
Nu har vi börjat landa i det nya livet någorlunda och har därför öppnat upp för intresseanmälningar för vår nästa kull. Då är tanken att vår älskade Saga ska bli mamma igen. Senast hon löpte så började hon 1 månad tidigare än vad hon gjort innan (hon brukar alltid vanligtvis löpa i juni och december) så nu får vi se när hon tänkte löpa nästa gång. Vi tror att valparna i så fall kommer vara redo för sina nya hem någon gång i mars/april/maj (beroende på när hon börjar löpa).
De som är intresserade av en valp från oss ska kunna ta emot en valp när de är redo att flytta!

Bjuder på lite bilder ur vår vardag:

//Sofia