I lördags fick vi (Peter och jag) ett avbrott i semestern när det var dags för utställning i Västerås. Vi åkte dit tillsammans med Sofia och Alicia och hade anmält Saga, Alma och Tyra. Vi fick även härligt sällskap (som alltid) av Margona och Sven som kom med Tyras mamma Edith och syrran Esther. Det var dock bara Edith som var anmäld till utställningen.

Det gick riktigt bra för lilla Tyra som ställdes officiellt för första gången. Hon blev BIR-junior med Juniorcert. Vi fick därmed springa in i finalringen men det blev ingen placering där och det var inte så förvånande med tanke på att det var måååånga juniorer som deltog.

Jag är så stolt över den här lilla tjejen som bara varit med på 2 valputställningar tidigare.

Saga blev 2:a bästa Championtik med Excellent och Ck, Alma blev 1:a med Excellent och Ck i Öppenklassen för tikar och därefter 4:a i Bästa tik med reserv-cert.
Edith fick Very good och blev 4:e bästa Öppenklasstik.

Vi blev även bästa Uppfödargrupp i rasen och vi deltog med Saga, Alma, Edith och Tyra och vi fick finfin kritik. Vi sprang stolta in i finalringen men tyvärr ingen placering där heller.

// Helena