Det har ”haltat” lite med födelsedagsfirandena i det Ekströmska huset (skäms på oss!) men ibland kommer livet emellan. Men idag fick i alla fall Alma bjuda in alla tjejerna på ett utomhuskalas för att fira hennes 4-åriga födelsedag.

Födelsedagsbarnet Alma
Doris
Nemi ville inte ha en tiara utan valde en fluga istället.
Saga
Tyra

Först måste man sjunga för födelsedagsbarnet (åååh måste man vänta med att hugga in på gottetallriken???).

När Alma sedan ropade ”Hugg in!!” satt Tyra, väluppfostrad som hon är, fortfarande och väntade osäker på om det faktiskt var ok att börja äta. Hon är ju liksom nybörjare på det här med partyn så hon kommer snart lära sig att det är fritt fram att äta när det blir ett ”Varsågod!”.

Det är sedan gammalt att man måste röja rent på bordet när kalaset närmar sig sitt slut!

// Helena