Som några av er kanske såg på vårt påskkort så har familjen och flocken nu blivit större i form av en ny 2-betning men vi har helt missat att presentera henne.
Den 28 mars 00.25 kom så äntligen vår efterlängtade Alicia till världen!

Välkommen Alicia May Dahlin!

Namnet Alicia har varit med oss sen vi väntade Ludwig då det var det enda namnet som jag (Sofia) och papp Micke var överens om men då visade det ju sig att vi väntade en pojke och det blev en Ludwig istället. Mellannamnet May kommer från min gammelfarmor och det var efter henne som min älskade Mayas namn vad inspirerat av, båda dom var två fantastiska individer!

Ludwig har axlat rollen som storebror på allra finaste sätt!
Han bryr sig om lillasyster så otroligt mycket och pussar och kramar henne varje dag. Utan att vi visste det så var hon så efterlängtad av honom.

Tjejerna tar allt med ro! Saga vill gärna pussa på Alicia ibland och Nemi håller sig på sin kant. Det är inte lika stor omställning för dom som det var när Ludwig kom in i familjen.

Just nu håller vi på att komma in i det nya livet, hitta nya rutiner och få dagarna att fungera. Vi lär känna en ny liten individ och självklart har hon redan debuterat på våra skogspromenader med tjejerna:

Vår lilla kennelflicka är alltså äntligen här!

Välkommen till familjen Alicia 💗

//Sofia