Idag är det 15 år sen vår resa som uppfödare började då vår A-kull föddes!
På självaste påskaftonsmorgon föddes vår älskade Maya och sen kom hennes syskon där efter. I år är första året där ingen av A-kullen finns med oss längre men dom finns för alltid i vårt minne!

Det smärtar otroligt mycket att Maya inte finns med oss och det här inlägget skrev jag (Sofia) imorse på min Facebook med ögonen fyllda av tårar, ja jag grät hejdlöst! :

Älskade Maya ❤️
Idag skulle du och dina syskon fyllt 15 år, i år är första året där ingen av er finns med oss längre….
Du fattas mig varje dag, jag gråter fortfarande då och då över hur mycket jag saknar dig.
Att fortsätta leva utan dig smärtar så otroligt mycket och det växer bara fram mer och mer i mig att jag är helt övertygad om att du och jag har levt tillsammans i tidigare liv. Det här livet är inte det första livet som vi har mötts i.
Jag har tappat en del av mig själv sen du var tvungen att gå och även om jag vet att du är här och hälsar på (för jag ser dig ofta i min ögonvrå) så vill jag ha dig här på riktigt, kunna känna dig i verkligheten!
Älskade Maya, hoppas himlen bjuder på ett hejdundrande kalas ❤️

Missförstå mig rätt, vi saknar alla våra änglatjejer något oerhört men Maya kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan. Först att födas i vår första kull och hennes personlighet och själ var något utöver det vanliga! Hon och jag hade en samhörighet jag inte har med någon annan av våra tjejer, vi var ett! Maya är fortfarande ett öppet sår som inte har läkt än och jag har svårt att acceptera att hon inte är med oss längre!

Älskade A-kull och älskade Maya, jag hoppas ni blir firade något enormt vart ni än är, jag vet att ni alla är så otroligt saknade av era familjer! ❤️

//Sofia