För 1 vecka sedan kändes det nästan som att våren var här men i förrgår vände det helt och det blev snöstorm och vårkänslorna försvann på 1 sekund. Tjejerna tycker det är roligt att springa i snön så dom störs inte av allt det vita på marken.

Igår ven vinden men imorse var det lugnare och solen tittade fram bakom molnen.

Idag fyller Tyra och syskonen 6 månader, tänk så fort tiden går. Nu är de inte små valpar längre.

Liten Tyra, ca 11 veckor gammal.
Tyra, idag på hennes 6-månaders dag.

Som de flesta säkert vet bor ju Doris, Alma och Tyra hos Peter och mig och Nemi och Saga hos Sofia med familj (men hela flocken samlas i princip varje dag hemma hos oss och vi tar gemensamma promenader). Därför tar jag fler bilder där bara våra tjejer är med medan Sofia tar fler på Nemi och Saga.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Inte nog med att vi människor otåligt väntar på våren så väntar vi även på att kennelpojken Ludwig ska bli storebror. Nu är det bara några veckor kvar till beräknad födsel.

I februari hade vi en babyshower för Sofia och vår granne Veronica, som tidigare bakade tårtor på heltid, ställde upp och gjorde den här fantastiska tårtan (som blev en riktig överraskning för Sofia). Det kanske inte syns så tydligt på fotot men Veronica har verkligen fångat Nemis och Sagas utseenden (utifrån de foton jag skickade till henne) och Ludwigs intensivt blå ögon går inte att ta miste på.

Det ska bli så spännande om ”lilla A” (namnet som barnet i Sofias mage går under just nu) blir lika duktig med tjejerna och hundkär som Ludwig är.

// Helena