I torsdags var det dags för Makai, Amazing Selma’s Tecula Mecula, att flytta hem till sin nya familj.
Makai bor hos Mimmi som hade Milton i vår A-kull (Milton gick bort för snart 1 år sen). Vi har känt Mimmi i 15 år och mycket har hänt sen dess. När Milton flyttade hem till Mimmi så bodde båda barnen hemma, nu har dom flyttat hemifrån och skapat sina egna familjer. För drygt 3 år sen gick Miltons husse John bort pga hjärntumör. Innan John gick bort så sa han till oss att när jag och Milton inte finns längre så behöver Mimmi en ny portis (som såklart skulle komma från oss). Det känns fint att Makai nu flyttar hem till Mimmi och att han får en husse i form av Anders. Vi är helt övertygade om att både Milton och John har sett till att just Makai skulle flytta hem till Mimmi. Makais lockiga päls på huvudet påminner om Johns hår och Miltons päls och både jag (Sofia) och Helena har konstaterat att Makai är en Scharf (som Mimmi heter i efternamn).

Idag var det dags för sista man att lämna oss nämligen Rulle, Amazing Selma’s Trinity Cream. Rulle har flyttat hem till en annan av våra valpköpare som vi också har känt i 15 år, familjen Frykberg! Även här har mycket hänt, alla barnen är utflugna och har börjat skapa sina egna familjer.
Dom hade Figo i vår A-kull (kullbror till Milton) och Nellie i vår C-kull (dotter till vår Maya. Maya och Figo var syskon). För snart 1 år sen gick Nellie hastigt bort. Det uppdagades att hon hade fått cancer i kroppen och familjen fick fatta ett snabbt beslut om att hon skulle få somna in, bara några dagar innan julafton. Att tiden tillsammans med Figo inte var så lång kvar visste dom men att Nellie fick somna in innan Figo blev en chock för familjen. Några månader senare när våren kom så stod familjen utan någon hund alls kvar hemma då Figo fick somna in pga ålder.
Vi blev så glada när familjen hörde av sig och kände att dom kunde välkomna en ny familjemedlem från oss till sig. Rulle är släkt med både Figo och Nellie då hans gammelmormor var Nellies mamma och Figos syster.

Rulles husse Björn opererade menisken igår så han stannade hemma men matte Annika, lillmatte Sandra och Sandras sambo Anders kom och hämtade (Sandra och Anders kommer vara en stor del i Rulles liv).

Det känns verkligen som att säcken nu knyts ihop på ett sätt vi inte hade kunnat föreställa oss. För snart 15 år sen sparade vi Maya, Milton flyttade hem till familjen Scharf och Figo hem till familjen Frykberg. Nu 15 år senare sparar vi Tyra, Makai flyttar hem till familjen Scharf och Rulle till familjen Frykberg.

Bilderna ovan är på Maya, Milton och Figo

Här är Tyra, Makai och Rulle sittandes i samma ”låda” som bilderna ovan!

Vi hälsar Tyra varmt välkommen till familjen Ekström! Det ska bli så kul att få lära känna henne och se vad framtiden har att erbjuda!

Så var T-kullens resa hemma hos oss klar och deras liv hos sina nya familjer tar vid!
Vi önskar er alla stort lycka till i livet. Ni finns var och en i era kennelmammors hjärtan och vi kommer fortsätta tänka på er, vi tänker på alla våra avkommor till och från och blir alltid så glada när det kommer uppdateringar och rapporter!

//Kennelmammorna Sofia och Helena, Kennelpappan Peter (och Kennelpojken Ludwig hälsar till alla sina ”Biiiibbbiiiiii” <3