Nu är det bara Tyra, Makai och Rulle kvar här hemma. Makai och Rulle kommer att flytta under nästa vecka när deras familjer har kommit hem från sina semesterresor.

Enligt rapporter så har allt gått jättebra för Esther, Alfons, Blaze och Inez hos sina familjer och det värmer i uppfödarhjärtat när rapporterna kommer.
Vi har se senaste dagarna fått flera frågor om kommande kull.
I dagsläget vet vi inte när kommande kull planeras. Det vi vet är att vår flock kommer utökas med en liten 2-bent bebis i slutet på mars:

Lillasyster lilla ”A” <3

Sofia väntar sitt andra barn och i förra veckan fick vi veta att Ludwig ska bli storebror till en liten lillasyster! Därför har vi bestämt att vi inte ska ha några valpar under våren nästa år. Vi behöver alla bara få vara i bebisbubblan med lillasyster och Helena och Peter är back-up för när det behövs hjälp med Ludwig. Både under förlossningen och kanske även efteråt, om inte annat att hjälpa till med Saga och Nemi så dom fortfarande kan få ett roligt och innehållsrikt liv när bebis kommer.
När vi har några nyheter om nästa kull att dela med oss av så kommer vi att lägga ut information här i bloggen och på hemsidan och det är först då vi kommer börja ta emot intresseanmälningar för kommande kull.
När väl Rulle och Makai har flyttat så ska vi njuta av att få lära känna vår nya familjemedlem Tyra och gå in för landning att välkomna lillasyster lilla ”A”.

Allt gott!

//Kennelmammorna Sofia och Helena