Älskade, underbara och fina Edith! En mer enkel och okomplicerad tjej är svårt att hitta (eller hon är verkligen så himla lik sin mamma Doris och syster Alma). Vi är så himla glada och tacksamma för att vi fick möjligheten att låna in Edith för den här kullen.
Att vi får föra Doris gener vidare tack vare henne. Tyvärr kommer Alma aldrig att bli mamma då det tyvärr har visat sig att hon inte kommer att kunna bli det. Det har visat sig att Alma har ett vaginalt septum. Det är en skiljevägg i slidan som gör att en parning och framför allt en valpning inte är möjlig. Trots att det inte anses vara ärftligt och egentligen är lätt att åtgärd så får man inte operera bort den. Därför är vi extra tacksamma att Margona och Sven kunde tänka sig att låna ut Edith till oss för den här kullen och att vi på så sätt kunde få välkomna Tyra in i flocken.
Tack Edith (och till din familj) för att vi fick T-kullen och stort tack för den här tiden. Imorgon så här dags är du tillsammans med din familj igen och vi vet att dom längtar efter dig sååå otroligt mycket.
Tack, tack, tack!

//Sofia