Idag var sista dagen med hela gänget och även om vi vet att alla valparna får det sååå bra hos sina familjer så känns det såklart lite vemodigt, det gör det alltid! Varje valp som föds hos oss har en plats i våra hjärtan och vi pratar ofta om valparna i alla våra kullar. Även om vi släpper dom när dom har flyttat så har dom alla känt vår doft det första dom gjorde när de tog sina allra första andetag. Dom har alla suttit i våra knän, blivit ompysslade, pussade och älskade!
Igår var vår fantastiska veterinär Sandra hos oss så nu är alla valparna vaccinerade, chipmärkta och besiktigade. Det är så skönt att inte behöva åka iväg med alla. Sandra har hjälpt oss sen 2011 när vi hade C-kullen så det är alltid lika kul när hon kommer till oss 😊 Nu har alla valparna en ”okej-stämpel i rumpan” för att lämna oss!

Idag blev även alla valparna badade inför kommande flyttar och såklart hjälpte lilla Kennelpojken Ludwig till. Han och mormor Helena satt i badkaret tillsammans med varje valp och man märkte att Ludwig hade en lugnande inverkan på valparna!

Älskade små barn, tack för den här tiden! Ta världen med storm och kom ihåg, minst 2 bus om dagen 😉

//Kennelmammorna Sofia och Helena