I och med att valparna imorgon börjar flytta så kommer därför idag deras 8-veckorsbilder och vikter. Tänk att det har gått hela 8 veckor sen föddes. Det känns lika konstigt varje gång att tiden går så fort.
Det är ett härligt gäng valpisar som kommer att lämna oss. Dom är nyfikna och framåt men också gosiga och tillgivna. Såklart har dom vassa tänder som de använder sig av men i 99% av fallen så är dom hungriga när de börjar bitas som mest så det råder man bot på genom att ge dom mat.

Amazing Selma’s Tropical Coco ”Esther” – 4500 gram
Amazing Selma’s Tecula Mecula ”Makai” – 5305 gram
Amazing Selma’s Trinity Cream ”Rulle” – 5510 gram
Amazing Selma’s Tahini Cookie ”Alfons” – 5255 gram
Amazing Selma’s Tiramisu Lady ”Tyra” – 4845 gram
Amazing Selma’s Tipsy Cake ”Blaze” – 4470 gram
Amazing Selma’s Tarte Tatin ”Inez” – 4155 gram

//Sofia