Ja kan ni tänka er att valparna idag fyller 7 veckor. Om en vecka börjar dom flytta och vi konstaterar som alltid att tiden går så fort!
Sen förra veckan så har nu alla valparna fått sina tilltalsnamn och det är alltid så kul och spännande för oss att få veta vad familjerna bestämmer att deras valpar ska heta. Av alla 7 namnen på valparna så är det faktiskt bara ett av namnen som någon av alla våra tidigare avkommor heter, nämligen Alfons som även R-kullekillen Alfons heter. De andra namnen är nya och det är ju helt fantastiskt att alla har sån otrolig fantasi att de kan hitta på namn som ingen avkomma tidigare heter (vi har ju ändå nu fött upp 172 valpisar).
Här kommer veckans veckobilder:

Amazing Selma’s Tropical Coco ”Esther” – 3865 gram
Amazing Selma’s Tecula Mecula ”Makai” – 4530 gram
Amazing Selma’s Trinity Cream ”Rulle” – 4605 gram
Amazing Selma’s Tahini Cookie ”Alfons” – 4605 gram
Amazing Selma’s Tiramisu Lady ”Tyra” – 4145 gram
Amazing Selma’s Tipsy Cake ”Blaze” – 3845 gram
Amazing Selma’s Tare Tatin ”Inez” – 3525 gram

//Sofia