Idag var det dags att byta halsband från valparna. När dom föds får dom ett halsband av resår som vi sytt dit olika färger på. Nu har de blivit tillräckligt stora så de kunde få sina större halsband (det är med säkerhetsknäppe på dom så dom knäpps upp om man drar i dom).

Ludwig pratade hela morgonen om ”Bibbi” (valpar) och hur han ville träffa dom. Han tycker verkligen om valparna (vi får väl se vad han tycker om några veckor när dom har fått sina tänder…). Han blev så glad när han fick följa med till mormor och träffa dom idag igen (jag, Sofia, har varit ledig igår och idag från jobbet så då har Ludwig varit ledig från förskolan).

Han vill så gärna att dom ska ligga i hans knä så han kan prata och pussa på dom 😍

Det är en ynnest att få se sitt barn växa upp med hundar och valpar i sitt liv. Han lär sig verkligen att vara försiktig och respektera andra levande varelser.

//Sofia