Valparna växer och frodas och det är nog bara frågan om dagar innan de kommer börja öppna ögonen. De har börjat ställa sig upp och ta sig fram på ett sätt som antyder till det nämligen. Innan de öppnar ögonen så börjar de röra sig på ett sätt som ser ut som att de redan ser, de ser ut som ”gamla gubbar” som kisar och kollar sig runt.

Nu är det också helt klart att alla valparna har familjer som väntar på dom! Efter några turer med familjer som inte hade tänkt igenom sina valpköp (det är ju väldigt klart och tydligt när valparna kommer vara redo att flytta t ex) så har det nu löst sig på ett sätt som vi inte i vår vildaste fantasi kunnat föreställa oss och livets påse knyts ihop på ett helt otroligt sätt. Det här kommer ni förstå längre fram men tills nu räcker det med att veta att ingen valp längre söker sitt egna hem.
Idag fick dessutom Ludwig komma in i valplådan och både sitta där inne, klappa på valparna och ha valparna i sitt knä.
Vi är alltid där när Ludwig är runt valparna. Även om han är en jättesnäll och mjuk kille så kan man aldrig lita på ett litet barn till 100%. Vi håller också koll på vad Edith tycker om att Ludwig är runt hennes valpar och hon var helt lugn hela tiden.

Ludwig har pratat flera gånger idag om ”bebbarna” och blev jätteledsen när han inte fick följa med sin mormor och morfar hem för att titta på dom när vi skildes åt på vår gemensamma kvällspromenad.

//Sofia