Tänk att det har gått en hel vecka sen T-kullen föddes. Det är alltid skönt när första veckan är avklarad och både valparna och mamman har kommit in i hur det är att vara tillsammans.
Innan Ludwig föddes så delade jag och Helena på att sova hos mamma-hunden men nu har livet förändrats och jag kan inte vara lika delaktig som jag har varit tidigare. Jag försöker lägga så mycket tid jag kan på att hjälpa till men under veckan som gått så har jag jobbat en hel del så det är tur att Peter har kunnat jobba hemma under veckan så Helena har haft någon mer hos sig.
Här kommer de efterlängtade 1-veckasbilderna:

Fröken Lila – 518 gram
Herr Grön – 628 gram
Herr Svart – 639 gram
Herr Blå – 700 gram
Fröken Rosa – 694 gram
Herr Brun – 556 gram
Fröken Gul – 603 gram

Alla valparna växer och frodas och har gått upp i vikt. Imorgon ska Edith få ett efterlängtat besök av sin familj. Jag tror Margona och Sven nog har längtat efter Edith mer än vad hon har saknat dom, hon har ju haft fullt upp med att ha tankarna på annat!
Än är det någon hane kvar som söker rätt hem. Valparna är redo att flytta den 4 november!
//Sofia