Nog för att vi har trott att Edith är dräktig… Alla tecken har funnits där! Hon har mått illa och har inte riktigt velat äta och brösten har vuxit. Men man kan ju aldrig vara riktigt säker förrän man får det bekräftat! Och idag fick vi det, nu är det helt säkert att Edith och Ior ska bli föräldrar i september!
Så fort ultraljudsproben sattes mot Ediths mage så fullständigt ”kryllade” det av valpar där inne och vi kunde se 4 stycken på samma bild och såklart kunde vi räkna många fler där inne så det kommer med stor säkerhet inte bli någon liten kull den här gången.

Veterinär Sandra försöker räkna valparna i Ediths mage!
Så här såg Ediths mage ut för några dagar sen och vi trodde ju på tecknen men visste ju inte med säkerhet!

Valparna kommer vara redo att flytta till sina familjer i november. Om ni är intresserad av en valp från oss så är ni välkomna att som ett första steg mejla oss för att berätta mer om er och vad ni kan erbjuda en valp från oss.
I och med att Edith och Ior båda är bruna så kommer det bara födas bruna valpar!
Nu kommer det varje vecka uppdateras om Edith och hennes mage varje vecka och om 3 veckor flyttar Edith hem till oss!
//Sofia och Helena