Vilken helg!!! Utställning i Leksand i lördags. Vi deltog med Alma och Saga (och Almas syster Edith ställdes av hennes husse Sven) i Öppenklassen. Edith fick Very Good, Alma och Saga fick Excellent med ck. Doris ställdes i Championklassen och fick Excellent med ck. I konkurrensen ställde Peter, som inte ställt hund på många år, Doris. Domaren placerade Saga på 2:a plats, Doris på 3:e plats och Alma på 4:e plats. Tjoooohoooo!!! Det innebar att Saga fick sitt hett efterlängtade sista Cert i Öppenklass och därmed blev Svensk Utställningschampion 🤩
Vi deltog även i Uppfödargrupp och fick Hp med superfin kritik 😊
Tänk att vi fick dela den här dagen med superhärligt sällskap av Sven och Margona, som är fotografen bakom bilderna! 🥰

Villen fantastisk känsla i kroppen när vi lämnade Leksand med ett Championat 🤩🤩🤩

// Kennelmamma Helena