Ja vilken helg det har varit för flera av Amazing Selma’s-vovvarna!
I lördags åkte vi till Norrköping, det var dags för deras årliga utställning. Vi har inte varit där på drygt 3 år pga covid och det känns fortfarande så konstigt att allt är igång igen och att man kan börja leva livet!
Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie-Lo” blev 2a i öppenklass med Excellent:

Amazing Selma’s Pina Colada ”Edith” fick Very Good och blev 3a i öppenklass (av 5 stycken):

Husse Sven debuterade i utställningsringen då matte Margona pga sjukdom inte kan ställa ut hund längre. Bra jobbat Sven!

Amazing Selma’s Pink Lady ”Alma” blev 2a i öppenklass med Excellent:

Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga” blev 1a i öppenklass med Excellent, CK och slutligen 3e bästa tik:

Vi ställde upp med de 4 vi hade anmält i en uppfödargrupp:

Där fick vi fin kritik och Hederspris

Vi var i valet och kvalet om vi skulle stanna till finalen med gruppen, vad hade vi för chanser där egentligen? Men i och med att det snart var dags för finalerna att börja när vi var klara och ingen hade bråttom hem så stannade vi, och vilken tur det var!

Om jag kommer ihåg rätt var det drygt 12 grupper som deltog och kan ni tänka er? Domaren Jan Herngren gillade vår grupp så mycket att vi kom på 3e plats!!!!!

Tjooohooo!!!

Och som om inte helgen var bra nog….
Amazing Selma’s Prosecco Royale ”Pajaz” tävlade i rallylydnad med matte Maria där han tog sina sista kvalificerade rundor för att få titeln RLD N och vara redo för fortsättningsklassen:

”Brorsan” Higgins, Amazing Selma’s Hollywood Star, hade tidigare i veckan tävlat första gången i fortsättningklass där han fick två godkända rundor:

Och som grädden på moset fick vi för en stund sen veta att Amazing Selma’s har en ny och för alldeles första gången en Hopp-Champion!
Amazing Selma’s Hot Havanna ”Nelli” och matte Kristina tävlade idag i hopp-klassen i agility där hon tog sitt sista CERT och därmed kan titulera sig som champion i den klassen och lägga till sig titeln SE Ag(hopp)Ch:

Stort, stort grattis till er alla! Vi är så otroligt stola över er!!!!
Och stort tack till Anna, Iris (speciellt tack för hjälpen med fotograferingen), Margona, Sven och Madeleine för en otroligt mysig och trevlig dag i Norrköping!

Tack till er alla för att ni gör det här möjligt för oss, till våra valpköpare – Ni är Amazing!
//Kennelmammorna Sofia och Helena