Det känns fortfarande lite overkligt att utställningarna är igång igen efter 2 års ”lock down”. Imorse ringde väckarklockan kl 5 och man undrade om man var riktigt klok som frivilligt gick upp den tiden en lördagmorgon?!? Dessutom såg väderprognosen allt annat än positiv ut, regn hela dagen i Gimo….

Regn blev det heeeela dagen men det gäller att hålla humöret uppe 😜. Tur vi har tält att krypa in i.

Det blev en stunds väntan innan det var dags för portisarna att gå in i ringen. Först ut var hanarna (som vanligt). Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie-Lo” fick Very Good i öppenklassen (tyvärr fotade vi honom inte pga det ymniga regnandet). När det var dags för öppenklasstikarna hamnade Alma på 1:a plats med ck och Saga på 4:e plats. I konkurrensen blev Alma 2:a bästa tik med Cert och reserv-Cacib 🤩

Saga i bedömningen
Alma i bedömningen
Alma i konkurrensen
Tjooohoooo!!! Almas första Cert och reserv-Cacib 😊

// Helena