… går vidare! Doris börjar återhämta sig efter att hennes kropp varit inställd på att ge di och pyssla om valpar. Hon bär inte lika ofta runt på gosedjur (som substitut för de valpar hon inte fick) och det märks att ”mammahormonerna” börjar klinga av.

Vi kommer så sakta ur ”vakuumet” som uppstod för en vecka sedan då vi åkte hem från Bagarmossens djursjukhus utan valpar. Vi som varit inställda på att Doris inte skulle kunna följa med ut på promenader på ett långt tag och att vi inte skulle kunna ge oss iväg för länge från hemmet på minst 8 veckor. Vi njuter av att våren och värmen är i antågande och vi tar långa promenader vilket både vi och tjejerna uppskattar. Vi trivs bäst i skogen där vi vilar våra själar och tankar energi ❤️.

Vi har inte givit upp hoppet om att ha en ny Amazing Selma’s-kull under året men när det blir får tiden utvisa.

//Helena