…..till våra underbara valpköpare som förstår vikten av att höftleds- och armbågsröntga sina pälsklingar. Först och främst är det för hundens skull som ägaren bör veta hur hunden ser ut på insidan så man vet om man kan låta hunden jobba på eller om man behöver begränsa t ex höga hopp. Dessutom är det viktig information till oss som uppfödare. I och med att rasens största ”problem” är höftledsdysplasi är det något jag och Sofia har som vår hjärtefråga. Tack vare att våra befintliga valpköpare hjälpt oss att få veta hur våra kullar ser ut på insidan skapar det goda förutsättningar för att nästa kull också ska se lika bra ut, bara vi hittar rätt hane till tiken som ska bli mamma.

Nu är alla våra R-kullebarn röntgade (förutom änglaflickan Lilly).

Än en gång tusen tack till våra valpköpare! ❤️

// Kennelmammorna Helena och Sofia