Ja vad väntar vi på? Bättre tider och att veckorna ska gå så vi kan göra ultraljud och se om det växer smått i Doris mage 😊

Peter har konstaterad covid-19 och jag har exakt samma symptom så jag utgår från att även jag har det. Jag väntar på att kunna testa mig. I och med det här är vi i karantän och även om Sofia inte bor hemma lever vi så tätt tillsammans att hon också måste vara i karantän. Tack vare att vi vaccinerat oss (Peter har fått 2 doser och jag 3 st) är vi inte jättesjuka vilket är tur för jag orkar gå på promenad med tjejerna (givetvis med corona-avstånd till andra människor). I söndags gick jag, Doris och Alma på en ”konstrunda” i vår lilla stad. Finaste konstverken är dock i mina ögon Doris och Alma 🥰

Doris och Alma är så duktiga och står lugnt och väntar på att fotograferingen ska bli klar även om det går förbi människor och hundar under tiden.

Håll avstånd, håll ut, håll för munnen om du måste hosta, håll i hatten när det blåser och håll tummarna för att Doris är dräktig och för att vi alla snart ska kunna börja leva ett lite mer ”normalt” liv igen!

// Helena