Doris och jag har haft en spännande förmiddag då vi varit med på filminspelning som leddes av Jonas Leksell som gjort olika barnprogram 🎬 Ett pilotprogram för ett barnprogram som eventuellt kommer sändas i Sveriges Television. Doris var patient med ett påhittat problem med öronen. Hon undersöktes av veterinären Maria och lilla ”veterinären” Ilse. Doris var en exemplarisk patient 😊 Jag hade med mig både Doris och Alma om de skulle behöva 2 patienter men det räckte med 1 och då blev det Doris som fick vara med. Före inspelningen fikade vi i personalrummet och då passade både Doris och Alma på att få mysa och gosa med härliga personalen på Årstakliniken där inspelningen ägde rum.

Per som stod bakom kameran och Jonas som regisserade oss
Jag tillsammans med den duktiga lilla veterinären Ilse och Jonas. I bakgrunden syns Maria Chressman som är chefsveterinär på Årstakliniken.

Trevlig helg!

// Helena