Nu när julen närmar sig kommer tankarna upp efter våra älskade tjejer som inte är i livet längre. Det är svårt att tänka att det är ca 4 år sedan Selma och Alice fick somna in. Våra älskade halvsystrar som var starten på vårt hundliv. Det väcks så många minnen efter våra änglaflickor och det är svårt att tänka att tiden gått så fort och att Selma, Alice, Maya och Bella inte är med oss längre. Vi lever på minnena och hoppas att vi kommer ses igen någon gång i framtiden.

Selma i sina ungdoms dagar
Älskade Alice, vår stamtik ❤️
Maya i sin ungdoms dagar.


Vackra Bella som fick somna in alldeles för tidigt strax innan hon skulle fylla 10 år pga återkommande urinstenar.
Det här är vår ”ursprungsflock”. Alice, Bella, Selma och Maya
Med en önskan om en trevlig helg och en fröjdefull jul framöver!

// Kennelmamma Helena