…. och invigning av nya matbordet och stolarna!

Igår fyllde ju Nemi (och hennes syskon) 9 år och då hade hon dagen till ära bjudit hem tjejerna på party. Dels var det första gången med ett party som inte var i det Ekströmska huset på Mörbyvägen 40 utan i det Ekströmska-Dahlinska radhuset på Frejgatan 35C (det är ett stenkast mellan våra hus) och dels var det invigning av det nya matbordet och stolarna.

Kanske det är någon av våra läsare som inte vet att Maya, Nemi och Saga (plus Sofia, Micke och Ludwig så klart) flyttade från lägenhet till ett mycket rymligt radhus i somras. Numera tar det oss ca 1 minut att gå mellan varandras bostäder vilket är väldigt praktiskt.

Partypinglorna väntar på sina gottetallrikar!
Födelsedagsbarnet Nemi!
Maya
Doris
Saga
Alma
Ellen
Hugg in!!! Ellen väntar fortfarande fint på ett ”Varsågod!” vilket de andra inte gjorde
Här går det undan! Ellen hinner inte ens börja på sin gottetallrik förrän
Doris ”dansar på bordet” och försöker sno åt sig av det som finns kvar på Mayas tallrik.

// Helena