Det känns så konstigt att lite saker av det vanliga livet börjar komma igång igen. Samtidigt som det känns som en evighet utställning var en självklarhet i i vårat liv så känns det som på samma sätt att det inte var så länge sen ändå, märkligt hur olika tiden kan uppfattas på en och samma gång.
Igår åkte jag och mamma till Gimo för utställning. Väl på plats träffade vi Ulrika som har Kiwi och Myra och Anna och Iris som har Eddie-Lo. Vi fick en härlig dag tillsammans och vi är så stolta över våra valpköpare och deras hundar!
Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie-Lo” blev 3e bästa hane med reserv-cert:

Amazing Selma’s Rise N Shine ”Myra” blev bästa juniortik (av 4 stycken) med Excellent:

Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga” blev 3a i öppenklass med Excellent:

Amazing Selma’s Pink Lady ”Alma” blev bästa öppenklass tik med Excellent och CK, tyvärr inte placerad i bästa tik men med reserv-cert:

Amazing Selma’s Kiwi Sparkle ”Kiwi” blev 3dje bästa tik:

Vi deltog även med en uppfödargrupp bestående av Saga, Eddie-Lo, Kiwi och Myra. Där bedömer domaren gruppen som helhet. Hur jämna gruppen är och hur lika dom är varandra både i utseende, temperament och i rörelse. Det var en annan portisuppfödare som deltog med sin grupp men domaren placerade oss som etta med hederspris:

I och med att vi blev bästa uppfödare fick vi tävla vidare i finaleringen där alla som har blivit bästa uppfödargrupp i sina respektive raser får tävla. Där blev vi shortlisted vilket betyder att vi klarade domarens första gallring men blev sen inte placerade. Vi är ändå så nöjda och glada. Två av hundarna i vår grupp (Eddie-Lo och Myra) gjorde både sin allra första utställning och grupp den här dagen och Eddie-Los matte var på sin allra första utställning. Det är så mycket att hålla reda på och även en rutinerad handler kan bli förvirrad!

Stort tack även till Eddie-Los lillmatte Iris som hjälpte till att fotografera oss den här dagen!
//Sofia