Bloggen blir verkligen ”lidande” under vissa perioder. Under sommaren har vi inte orkat/haft tid att skriva och de senaste veckorna har bestått av att ”rodda” med Sofia, Micke och Ludwigs flytt till radhuset. Tänk så mycket enklare allas våra liv har blivit när det tar ca 1 minut att gå mellan vårt hus och deras radhus. Hur som, idag åkte jag och Sofia iväg i ottan, till Nykvarn. Vi hade bokat upp några Amazing Selma’s-barnen för mentalbeskrivning. De som deltog var Amazing Selma’s Queen Of Love ”Märta”, Amazing Selma’s Quite A Guy ”Eddie, Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie- Lo”, Amazing Selma’s Once In A Lifetime ”Dixi” och Amazing Selma’s One More Time ”Elvis”. Som uppfödare är det intressant och lärorikt att kunna utvärdera kullarna och se likheter och olikheter bland kullsyskon. Här kommer lite foton från dagen.

Amazing Selma’s Queen Of Love ”Märta” blir hanterad av testledaren.
Amazing Selma’s Quite A Guy ”Eddie” traskar säkert över det vickiga underlaget.
Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie-Lo” kontrollerar den konstiga gubben som plötsligt for upp från ingenstans.
Amazing Selma’s Once In A Lifetime ”Dixi” hälsar på den konstiga figuren i annorlunda kläder.
Amazing Selma’s One More Time ”Elvis” hämtar gladeligen upp leksaken som testledaren kastat iväg.

Vi är trötta och nöjda efter en lång dag där vi fotat och filmat alla ekipagen. Filmerna kommer senare när Sofia haft tid och ork att redigera dom!

// Kennelmamma Helena