Sen S-kullen flyttade från oss så har vi verkligen njutit av att bara vara den vanliga familjen Ekström/Dahlin. Vi supportar våra valpköpare och just nu njuter vi av sommaren. Därav ibland lite dålig uppdatering här i bloggen. Om 1 månad flyttar jag (Sofia) med familj till radhus, vilket kommer bli så bra! Vi kommer närmare Helena och Peter (som bor 1 minut bort från vårt nya hem) och våra liv kommer bli mycket enklare. Just nu bor vi 3 våningar upp utan hiss vilket har resulterat i ett ständigt kånkande av Ludwig och mina tjejer samt att behöva åka fram och tillbaka med bilen för att snabbt ta sig mellan hemmen (sen kommer vi bara kunna gå mellan varandra). Just nu bor Maya (som är 13 år gammal) till största del hemma hos mamma och pappa fram tills dess att vi flyttar, det är för jobbigt för hennes kropp att gå upp och ner för alla trappor minst 4 gånger om dagen (ibland fler). Nu längtar vi till att få ett större boende som blir så bra för Ludwig, hundarna och också oss vuxna!

Hit flyttar Ludwig med familj i början på augusti!

Så, om bloggen inte blir uppdaterad så frekvent så vet ni nu vart vi lägger vår tid. Vi närmar oss en flytt som kommer ta upp mycket av vår tid.
Följ oss istället på våra instagrams som vi lägger upp mer av vårt liv, Sofia: amazingselmas_sofia Helena: amazingselmas_helena

Här kommer en blandad kompott av bilder från den senaste tiden:

Kennelpojken Ludwig tycker det är kul att bada i poolen hos sin mormor och morfar!

Vi hoppas ni alla får en fin sommar!
//Sofia