I lördags på pingstafton hade Ellen bjudit hem sina syskon samt pappa Sting med familjer på träff. Tyvärr kunde inte Tova, Polly och Ritchie komma men Lova, Coby och (som sagt) pappa Sting kom. Det blev lek och bus i några timmar för Ellen, Lova, Coby, pappa Sting, mamma Saga, mormor Doris och moster Alma. Vi 2-bentingar passade också på att fika i det fina vädret. Innan vi skildes åt försökte vi oss på att få till ett gruppfoto. Det är inte alltid så lätt att få samtliga 2- och 4-bentingar att titta in i kameran samtidigt. Här kommer lite foton från träffen och kanske fylls det på med fler då Stings husse Göran också fotade en hel del.

Alma och Ellen funderade på att adoptera Stings husse Göran (eller var det tvärtom?) 🙂
Alma försökte även charma Cobys husse Bosse 🙂

Ellen är nyfiken på pappa Sting
Coby blev törstig av allt lekande
Pappa Sting med matte Carina
Lovas lillmatte Emmie myser med Alma

Så kom vi då till gruppfotot……

Tack alla för en härlig och fin träff tillsammans med alla goa vovvar med familjer!

// Kennelfamiljen genom Helena