….. och vi har inte uppdaterat bloggen på några dagar. Idag blir Ellen och hennes syskon 13 veckor vilket känns helt overkligt. Är det verkligen 13 veckor sedan vi satt i valplådan och tog emot 6 stycken sötnosar???

Ellen 13 veckor och 7,3 kg tung

Vi längtar efter sol och värme men känner oss ändå nöjda med kunna ta en promenad i skogen som vi t ex gjorde idag.

Igår var jag och Doris på spårkurs med Nynäshamns Brukshundsklubb. Det är jättelänge sedan jag gick kurs förutom ringträning. Som uppfödare är det svårt att tajma in kurser mellan valpkullar och löp men när jag fick se att spårkursen skulle starta lagom tills Doris skulle vara ur sitt löp anmälde jag henne och mig. Doris älskar att arbeta. Hon ”kräver” inte att bli aktiverad men visar sådan glädje när vi hittar på saker.

Doris in action! Tack till kursledaren Camilla Hjort för fotot.
Doris i väntan på att spåret ska ligga till sig.

Vi hade sådan tur med vädret för det var sol och lagom varmt ända fram tills kursen var slut för då öppnade sig himlen och regnet kom. Det var en trött och nöjd Doris som kom hem efter kursen. Nu ser vi fram mot nästa helgs kurstillfälle.

// Helena