No see….

På söndag är det 3 veckor sen S-kullen flyttade från oss. Enligt alla uppdateringar vi har fått så går det jättebra för dom alla och de har funnit sig tillrätta i sina nya hem.
Som det brukar vara går luften lite ur oss när valparna flyttat från oss. Vi lägger ner så mycket tid när valparna är hos oss att det är skönt att få bara vara Familjen Ekström en liten stund utan att behöva uppdatera er om vårt liv.
Men nog har det hänt saker i våra liv ändå.

På skärtorsdagen fick jag tips om att skicka in vårt påskkort till TV 4 och deras program ”Efter fem”. Och gissa vad… Dom tog med vårt kort 😂

Inte varje dag man får med sitt påskkort på TV 🤪

Vi har njutit av härliga skogspromenader:

Vi har passat på att åka ut till vår stuga på Torö (Svärdsö):

Ludwig och Ellen har verkligen blivit väldigt bra kompisar:

Förra fredagen opererade Nemi bort två juvertumörer och blev samtidigt kastrerad. Under operationen upptäcktes att hon hade förändringar på livmodern samt att den var vätskefylld så veterinären sa att det var bra att vi fattat beslut om kastrering för det hade till slut blivit livmoderinflammation så det känns bra att vi tog tag i kastreringen som vi funderat på ett tag.

Det var en väldigt trött Nemi som kom hem förra fredagen men hon blev snabbt pigg igen och nu är som precis som vanligt (även om hon måste ta det lugnt).

Vi har njutit av lugnet (även om det är full rulle med en liten valp och ett litet barn) och friheten vi får när vi inte har valpar i huset:

Härom veckan kom Doris pappa Korak för klippning:

Och igår blev Ellen tvättad:

Ellen är en härlig tjej som har funnit sig väl tillrätta i flocken. Hon och Ludwig är verkligen jättefina med varandra och dom kommer ha kul tillsammans under sin uppväxt. Hon är en busig tjej men också så otroligt enkel! Saga tycker att det var en bra idé att Ellen stannade för hon är en kul tjej att leka med 😉

//Sofia