Ja nu är det bara de här två ”valparna” kvar:

Jag har en känsla av att Ellen och Ludwig kommer bli de bästa kompisarna i framtiden!

Idag fick Saga för första gången på 10 veckor komma hem till mig och Micke igen! Det har varit tomt hemma utan henne. Vår lilla Bus har fattats oss, hon är den som ”nattar” Micke på kvällarna genom att ligga och hålla om honom tills hans somnat. Hon kallas därför även för natterskan här hemma. Även om jag har träffat henne nästan varje dag så blir det ändå tomt och jag tror att hon tyckte att det var skönt att få komma hem, det tyckte i alla fall jag och Micke!
Idag är det även 3 år sen vår älskade Alice somnade in. Hon fattas oss varje dag!

Vi har fått rapporter från alla valparna om att de har kommit hem och att resan hem gick bra! Det känns gott i hjärtat och det ska bli skönt att få rapporter imorgon om hur första natten tillsammans har varit! //Sofia