Ja tänk att det har gått hela 8 veckor imorgon sen valparna föddes, helt otroligt!!!
Älskade små barn! Ni är helt fantastiska och en otroligt trevlig kull. S-kullen är enkla och inte alls bitiga (ja familjerna kommer säkert uppleva att deras valpar biter men vi som har lite att jämföra med vet att nej, det här är ingen bitig kull).
Dom är otroligt sociala, vill vara med hela tiden. Dom vill hänga med oss hela tiden och inte vara instängda alls i deras rum. Därför är de nu dags för dom att flytta hem till sina familjer, där de kan få vara med hela tiden.
Här kommer veckans bilder:

Amazing Selma’s Shape Of My Heart ”Coby” 5020 gram
Amazing Selma’s Sacred Love ”Lova” – 4505 gram
Amazing Selma’s Send Your Love ”Tova” – 5130 gram
Amazing Selma’s Soul Cake ”Ritchie” -5130 gram
Amazing Selma’s Sea Dreamer ”Polly” – 3775 gram
Amazing Selma’s Sister Moon ”Ellen” – 3885 gram

Älskade små barn, ta världen med storm!
Kom ihåg att göra minst 2 bus om dagen och att ni för alltid finns i era kennelmammors hjärtan. Kom ihåg att precis som att era familjer har uppskattat att få uppdateringar med bilder, filmer och information från oss så uppskattar vi att få fortsätta följer er hos era familjer.
//Sofia och Helena