Igår kom bästa och oerhört kompetenta veterinären Sandra Douglas hem till oss för att besikta, vaccinera och chipmärka valparna. Med sig hade hon sin hjälpreda, dvs sonen Colin 6 år gammal. I år firar vi 10 års jubileum med Sandra. Första gången hon hjälpte oss med en valpkull var 2011 när vår C-kull på 13 valpar skulle besiktas. Det är en ynnest och en oerhörd trygghet att ha någon som man, som uppfödare, kan höra av sig till när helst på dygnet och som vet vad hon pratar om.

Lyckan var total för Ludwig som inte fått umgås med så många andra barn. Han var så fascinerad av Colin

Det är skönt och tryggt att veta att Sandra har antikroppar mot Covid-19 så vi känner oss trygga med att hon och Colin kommer hem till oss.

Den dagen då Sandra bestämmer sig för att sluta jobba som veterinär hoppas vi att Colin axlat rollen och hjälper oss med att besikta våra valpkullar!

// Kennelmamma Helena